FAQ

ONZE KLEDING

Waarom zijn jullie items zo goedkoop?

Ons concept is tweedehands kleding zo goedkoop mogelijk inkopen, zodat we het ook zo goedkoop mogelijk weer door kunnen verkopen aan jullie! Bij de inkoop doen we ons best kleding in te kopen die in goede staat is, zonder vlekjes of gaatjes. Mochten we toch een gaatje/vlekje bespeuren, zetten we dit altijd met foto bij het product op de webshop. Echter, het blijft tweedehands kleding, dus een 100% vlek- en gatvrij-garantie kunnen we helaas nooit geven.

Sommige foto’s zien er bewerkt uit. Koop ik wel wat ik op de webshop zie?

Klopt helemaal; vrijwel alle foto’s zijn bewerkt. Dit doen we om de kleur en stof van de items zo duidelijk en waarheidsgetrouw mogelijk weer te geven. Je krijgt dus absoluut thuis wat je op de webshop ziet!

Hoe vaak zetten jullie nieuwe kleding op de webshop?

De hele maand gaan wij voor jullie op jacht naar gave nieuwe items! Twee tot drie keer per maand komen er nieuwe producten op de webshop te staan. Wil je op de hoogte blijven? Like ons dan op Facebook of Instagram – daar posten we regelmatig leuke updates en kan je zien wanneer de volgende lading voor je klaarstaat in de shop.

Ik zie weinig maatjes L ertussen! Hoe zit dat?

Omdat we eens per maand voor jullie de marktjes afstruinen om leuke items op de kop te tikken, verschilt onze voorraad per maand enorm. Sommige maanden zit er meer S tussen, andere maanden meer L. Op Facebook en Instagram laten we je weten als we weer nieuwe items hebben; houd dat dus in de gaten!

Kan ik ook meer stuks van hetzelfde item kopen?

Dat is nou het leuke van de Kleretoko: alles is hier uniek! Van al onze producten hebben we helaas maar één stuk, dus meerdere stuks van hetzelfde item kopen is niet mogelijk.

Ik zie bij sommige items in de titel het woord ‘onbekend’. Wat houdt dit in?

Van de meeste kledingstukken weten we de merken door de labels in de kleding. Echter, omdat we tweedehands inkopen, zijn bij sommige items de labels eruit geknipt door de vorige eigenaar. Dan zetten we het woord ‘onbekend’ in de titel, in plaats van de merknaam. Vaak hebben we in zo’n geval ook geen informatie over de stof van het kledingstuk; dit proberen we zo goed mogelijk in te schatten.

BESTELLEN, BETALEN EN RETOURNEREN

Welke betaalmogelijkheden hebben jullie op de webshop?

Bij ons betaal je met IDEAL, via betalingsprovider Mollie. Veilig en snel dus!

Als ik bij jullie bestel, hoe wordt mijn pakketje dan bezorgd?

Als je wilt bestellen, moet je je eerst even registreren. Zo hebben we je adres en persoonsgegevens. Uiteraard gaan we hier zorgvuldig mee om en delen we deze informatie met niemand! Nadat je het product via IDEAL hebt betaald, gaan wij voor je aan de slag! Als je in Haarlem woont, wordt je pakketje gratis langsgebracht op een door jou uitgekozen datum tussen 18:00 en 20:00 uur. Dit is gratis en een extra service van ons aan jou 🙂 Het langsbrengen doen we uitsluitend op dinsdag-, donderdag- en zaterdagavond. Indien je buiten Haarlem woont, betaal je onze standaardverzendkosten (€6,50) en krijg je het pakketje binnen één week opgestuurd via de reguliere post. NB: We bezorgen helaas niet buiten Nederland.

Kan ik de kleding ook terugsturen als ik niet tevreden ben?

Ja hoor, dat kan!

Voldoet je gekochte kleding niet aan je verwachtingen? Neem binnen 7 dagen na bezorging/levering contact met ons op via info@kleretoko.nl. Wij kopen dan je bestelling voor 50% van je aankoopkosten weer van je terug. Als je in Haarlem woont, komen wij het persoonlijk weer bij je ophalen! Woon je buiten Haarlem? Dan zijn de verzendkosten voor jou.

NB: Sale-artikelen kunnen niet geretourneerd worden.

KLERE-CREDITS/KLEDING INLEVEREN

Hoe verdien ik Klere-credits/kan ik kleding inleveren?

Onze Klere-credits werken als volgt: bij aflevering van je pakketje kan je aan onze bezorger een zak eigen kleding meegeven/doneren. Wij kijken dan welke kleding daarvan geschikt is voor de webshop. Per kledingstuk dat we van je overnemen krijg je 1 Klere-credit. En dan het leukste: bij 3 Klere-credits krijg je van ons €5,- Kleretoko-korting! Zit er voor ons geen geschikte kleding bij? Dan brengen wij het voor jou naar de kledingcontainer. Win-win dus!

NB: Dit geldt alleen voor klanten in Haarlem.

Andere vragen/opmerkingen? Mail ons dan op info@kleretoko.nl of stuur ons een berichtje via de webshop.