Algemene voorwaarden

1. ALGEMEEN

De volgende algemene voorwaarden gelden voor alle bestellingen die door de klant (hierna aangeduid als ‘je’) worden geplaatst bij de Kleretoko. Door gebruik te maken van Kleretoko.nl en/of door een bestelling te plaatsen, accepteer je dat je bent gebonden aan de onderstaande algemene voorwaarden. Zorg dat je de Voorwaarden hebt gelezen en begrepen voordat je je bestelling plaatst.

Alleen personen van 18 jaar of ouder, die niet onder curatele staan, mogen bij ons een bestelling plaatsen. Dit is echter wel je eigen verantwoordelijkheid; de Kleretoko zal bij bestellingen niet op leeftijd gaan screenen.

Het feit dat producten of diensten op enig tijdstip op Kleretoko.nl worden aangeboden, biedt geen garantie dat deze producten of diensten te allen tijde verkrijgbaar zijn. We behouden ons het recht voor om producten op ieder willekeurig moment terug te trekken.

We behouden ons het recht voor om deze Voorwaarden van tijd tot tijd te wijzigen zonder voorafgaande kennisgeving aan jou. De versie van de Voorwaarden die geldt voor jouw bestelling is de versie die te vinden is op Kleretoko.nl ten tijde van de plaatsing van je bestelling.

De Kleretoko wil je de best mogelijke online ervaring bieden. Om dit mogelijk te maken moeten we ervoor zorgen dat onze diensten naadloos verlopen. Je begrijpt en gaat ermee akkoord (i) niet te handelen op een wijze die of geen apparaat te gebruiken dat andere gebruikers beperkt, schaadt, hindert of remt in het gebruiken of genieten van de website Kleretoko.nl, of de veiligheid van de website beïnvloedt, of (ii) geen apparaat te gebruiken of proberen een motor, software, hulpmiddel, agent, script of ander apparaat of mechanisme te gebruiken (met inbegrip van, maar niet beperkt tot, spiders, bots, crawlers, avatars of intelligente agents) om te navigeren en zoeken in de website, of om de inhoud van de website te kopiëren. We behouden ons het recht voor om toegang tot de site onmiddellijk te blokkeren en de account te sluiten van gebruikers die deze bepaling of enige andere bepaling in deze algemene voorwaarden schenden.

2. PRIJZEN EN LEVERINGSKOSTEN

De prijzen die zijn vermeld op onze webshop zijn exclusief verzendkosten en exclusief BTW. De Kleretoko hoeft geen BTW af te dragen over de producten, aangezien de producten tweedehands zijn en door de belastingdienst zijn aangemerkt als ‘margegoederen’.

Woon je binnen Haarlem? Dan bezorgen we je pakketje gratis aan huis. Woon je ergens anders in Nederland? Dan wordt je pakketje via PostNL opgestuurd. Wanneer je pakketje door PostNL wordt bezorgd, bedragen onze standaardverzendkosten €6,50. De verzendkosten hiervoor zijn voor alle bestellingen hetzelfde, ongeacht de omvang en het gewicht van je bestelling. De eventuele kosten voor iedere bezorgoptie worden duidelijk vermeld tijdens het bestelproces.

De Kleretoko verstuurt niet buiten Nederland.

3. BESTELLING

Je kunt alleen bestellen via de webshop.

Wanneer je je hebt geregistreerd, ontvang je na het plaatsen van een bestelling een bevestiging per e-mail. Als we je bestelling onverhoopt niet kunnen leveren, dan laten wij je dit zo snel mogelijk weten. Mocht de bestelling al zijn betaald, dan proberen we de betaling via de door jou gebruikte betaalmethode terug te storten. Indien de terugbetaling op een andere manier gedaan moet worden, zal de Kleretoko contact met je opnemen om dit te regelen.

Wanneer je een bestelling hebt geplaatst exclusief verzendkosten, maar je bij controle toch buiten Haarlem blijkt te wonen, sturen wij je nog een herinnering voor verzendkosten toe. Nadat dit bedrag door ons ontvangen is, zullen wij het pakketje alsnog naar je opsturen.

4. LEVERING

De Kleretoko gaat uiterst zorgvuldig te werk bij de registratie en verwerking van bestellingen. Ons streven is dan ook je bestelling, wanneer je binnen Haarlem woont, op de door jou gekozen datum bij je af te leveren. Dit gebeurt altijd op een dinsdag- , donderdag- of zaterdagavond tussen 18:00 uur en 20:00 uur. Mocht dit niet lukken, sturen we je tijdig een mailtje met een ander datumvoorstel.

Wanneer je bij de levering niet thuis bent en het pakketje daarom niet kan worden afgeleverd, zal er €1,00 extra worden gerekend en zullen we je mailen met een nieuwe datum. Wanneer je dan wederom niet thuis bent, zal de verkoop vervallen en wordt het geld, exclusief de €1,00 boete, teruggestort op je rekening.

Bij levering via PostNL doen we ons uiterste best het pakketje tijdig op de post te doen, zodat je het binnen een week in huis hebt. Garanties kunnen daarbij echter niet gedaan worden. Het eventueel kwijtraken van het pakketje door PostNL ligt buiten onze verantwoordelijkheid.

5. HERROEPEN VAN BESTELLINGEN EN RETOURNEREN

Wanneer je een bestelling hebt geplaatst en je woont binnen Haarlem, is het mogelijk je bestelling tot 24 uur vóór de afgesproken bezorgdatum via de mail te herroepen. Je kan ons dan een mail sturen op info@kleretoko.nl, waarna wij het geld weer op je rekening zullen terugstorten. Echter, bij bestellingen die bezorgd worden via PostNL is herroepen niet mogelijk.

Voldoet je gekochte kleding niet aan je verwachtingen? Retourneren kan! Neem binnen 7 dagen na bezorging/levering contact met ons op via info@kleretoko.nl. Wij kopen dan je bestelling voor 50% van je aankoopkosten weer van je terug. Als je in Haarlem woont, komen wij het persoonlijk weer bij je ophalen. Woon je buiten Haarlem? Dan zijn de verzendkosten voor jou.

NB: Sale-artikelen kunnen NIET geretourneerd worden.

6. GARANTIE

Bij de inkoop en verkoop van onze producten doen we ons best om ervoor te zorgen dat de kleding geen gaatjes of vlekjes bevat. Mochten we toch een gaatje/vlekje bespeuren, zetten we dit altijd met foto bij het product op de webshop. Echter, het blijft tweedehands kleding, dus een 100% vlek- en gatvrij-garantie kunnen we helaas nooit geven. Voor opmerkingen, feedback of klachten kan je altijd met ons mailen op info@kleretoko.nl of via het contactformulier op de website.

7. KADOBON

Een kadobon kan uitsluitend via het contactformulier op de website besteld worden. Je kan de kaart bestellen voor elk gewenst bedrag vanaf € 5,-. De bon is een jaar geldig.

De kaart kan worden gebruikt voor volledige of gedeeltelijke betaling van alle artikelen in onze webshop, exclusief de verzendkosten. De kadobon dien je in één keer te gebruiken. In verband met de lage Kleretoko-prijzen adviseren we je bij grotere bedragen meerdere bonnen aan te schaffen met daarop kleinere bedragen – prettiger bij het shoppen! Je ontvangt geen wisselgeld of geld terug.

De Kleretoko is niet verantwoordelijk voor, maar wel verontwaardigd over: verlies, diefstal, beschadiging of ongeautoriseerd gebruik van de kadobon.

8. BEDRIJFSINFORMATIE

De Kleretoko te Haarlem

Vestigingsadres: op verzoek

KvK-nummer: 66210380 | BTW-nummer: op verzoek

E-mail: info@kleretoko.nl

Telefoonnummer: op verzoek